Pomoč pri naročilu

Razlika je predvsem v kvaliteti materialov, kvaliteten tisk in zelo hitra odzivnost saj vaše tekstilne etikete prejmete v 24 urah.
Privoščite sebi, vašim strankam, vašim izdelkom kvalitetne materiale ter barve s certifikatom Oeko Tex Standard 100.

Pred naročilom bodite pozorni na detajle, ki pa mnogokrat vplivajo tudi na ceno med nami in ostalimi ponudniki.

Preprosto pošljite dizajn na email naslov info@tekstilne-etikete.si ali nas pokličite na tel. 041 577 561 povejte nam želje po vašem dizajnu in oblikovali jih bomo za vas.

Za boljšo kakovost tiska priporočamo vaš dizajn v vektorski obliki. V kolikor to ni mogoče Vam bodo naši sodelavci poskusili urediti. Dizajn lahko pošljete v formatu.pdf ali .jpg v čimboljši kvaliteti (vsaj 200 dpi). Vsekakor pa vedno najdemo ugodno rešitev.

Tekstilne etikete lahko naročite v velikih serijah za tekstilna podjetja kot tudi v majhnih serijah za hobi obrtnike. Lahko so različne velikosti, različne barve, različnih dizajnov. Koliko bi jih  želeli? info@tekstilne-etikete.si

Tekstilne etikete je možno razrezati tudi na vašo željeno mero. Strojni razrez etiket je za doplačilo. Etikete lahko naročite tudi na kolutu in jih kasneje, ko jih potrebujete odrežete sami.

Lahko. Pred končno izdelavo brezplačno oblikujemo etiketo in Vam jo pošljemo v predogled.

Lahko. Vaš izgled tekstilne etikete oz. vzorec Vam uredimo po plačilu ponudbe – predračuna. Znesek je odvisen od količin vzorčnih etiket in velikost etikete.

Plačilni pogoji - rok izdelave

Žal ne. Trgovino oz. nakup po spletu smo zaenkrat opustili, ker so vaše želje po izdelavi tekstilnih etiket zelo različne,  specifične, odvisne od vsakega posameznika posebej.

Plačilo tekstilnih etiket je samo po poslani ponudbi oz. predračunu, ki Vam ga pošljemo na vaš email naslov.

Po prejetem plačilu ali potrdilu o plačilu predračuna gredo vaše etikete v izdelavo. Rok izdelave je 24 ur v kolikor je material na zalogi.

Vsako naročilo skrbno zapakiramo. Tako so tudi vaše tekstilne etikete skrbno spravljene v unikatni škatlici. Tekstilne etikete pošljemo po pošti Slovenije.

 

Strošek poštnine je po ceniku pošte Slovenije in znaša cca. 3,80€

Možen je tudi osebni prevzem na naslovu Veliki Vrh 2j, 3327 Šmartno ob Paki.

Še vedno potrebujete pomoč?

Pišite na email naslov info@tekstilne-etikete.si ali nas pokličite 041 577 561.
Z veseljem smo Vam na voljo.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.