© Izdelava spletne strani studioIN

♥ designed by Sara H.

slikovno gradivo je last studioIN ® ali naročnikov. Vse pravice pridržane.

Pomoč pri naročilu

Kako naročiti tekstilne etikete?

Dizajn etikete že imam?

V kolikor že imate pripravljen dizajn vaše etikete ter velikost nam pošljite na email naslov info@tekstilne-etikete.si

Pregledamo Vaš dizajn in Vam predlagamo morebitne popravke.

V kakšnem formatu potrebujemo vaš dizajn?

Za boljšo kakovost tiska priporočamo, da nam pošljete vaš dizajn v vektorski obliki. (.ai; .cdr;)

Dizajn lahko pošljete tudi v formatu .pdf ali .jpg (.jpg vsaj 200 dpi). V kolikor ta možnost ni mogoča Vam bodo naši sodelavci pomagali urediti.

Osnutka-dizajna etikete nimam?

Nobena težava. Pošljite na naš email naslov info@tekstilne-etikete.si kaj želite na vaši etiketi, velikost etikete, barvo, material, vaš logo, ipd. Etiketo bodo naši sodelavci brezplačno uredili po vaši želji in poslali v predogled.

Lahko pa nas pokličete na pokličite +386 (0)41 577 561

Ali lahko vidimo izgled etikete pred izdelavo?

Lahko. Pred končno izdelavo oblikujemo etiketo in Vam jo pošljemo v predogled na vaš email naslov.

Ali lahko naročimo samo vzorec etikete?

Vzorčenje vašega končnega izgleda etikete je plačljiva storitev. Znesek je odvisen od velikosti in načina priprave izdelave vaše etikete. V paketu prejmete 5 kosov vaših vzorčnih etiket.

Minimalna količina naročila tekstilnih etiket?

Tekstilne etikete lahko naročite v velikih serijah za tekstilna podjetja kot tudi v majhnih serijah za hobi obrtnike. Koliko bi jih želeli? Pišite nam na info@tekstilne-etikete.si

Ali lahko razrežete etikete na željeno velikost?

Tekstilne etikete je možno razrezati za doplačilo tudi na vašo željeno mero.  Etikete lahko naročite tudi na kolutu in jih kasneje, ko jih potrebujete odrežete sami. Uredimo vam oznako kjer je potrebno odrezati.

Rok izdelave

Način plačila, rok izdelave

Ali je možno naročiti etikete v spletni trgovini?

Žal ne. Spletno trgovino oz. nakup po spletu smo zaenkrat opustili, ker so vaše želje po izdelavi tekstilnih etiket zelo različne, specifične, odvisne od vsakega posameznika posebej.

Vsaka etiketa je personalizirana in je posebej izdelana samo za vaše potrebe.

Način plačila tekstilnih etiket?

Plačilo tekstilnih etiket je samo po poslani ponudbi oz. predračunu, ki Vam ga pošljemo na vaš email naslov. Pri plačilu predračuna ali računa se prosimo sklicujte na številko predračuna oz. ponudbe (primer 1505-04-2022).

Da bomo lahko hitreje obdelali vaše naročilo, prosimo pošljite potrdilo o plačilu na naš email naslov – info@tekstilne-etikete.si

Rok izdelave - kdaj lahko pričakujemo etikete?

Po prejetem plačilu ali potrdilu o plačilu predračuna gredo vaše etikete v izdelavo. Rok izdelave je 24 ur v kolikor je material na zalogi. Ko oddamo na pošto, vam pošljemo obvestilo na vaš email naslov.

Cena tekstilnih etiket?

Cene tekstilnih etiket so zelo različne in odvisne od veliko dejavnikov ter procesa izdelave. Na ceno vpliva velikost etikete, materiali, proces izdelave (barvne, vezene, ..) ter količina naročila tekstilnih etiket. Pošljite povpraševanje na naš email naslov info@tekstilne-etikete.si 

Kako pošljete tekstilne etikete?

Vsako naročilo skrbno zapakiramo. Tako so tudi vaše tekstilne etikete skrbno spravljene v unikatnem ovitku. Tekstilne etikete pošljemo preko pošte Slovenije. Strošek poštnine je po ceniku pošte Slovenije in znaša cca. 3,80€.

Ali je možen tudi osebni prevzem?

Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem na naslovu Veliki Vrh 2j, 3327 Šmartno ob Paki.

Še vedno potrebujete pomoč?

Pišite nam na email naslov info@tekstilne-etikete.si

Materiali s certifikatom

Pri izbiri tekstilnih etiket je vsekakor lahko pomemben tudi certifikat OEKO TEX Standard 100 s čimer je zagotovljeno, da je proizvod primeren tudi za otroška oblačila.

Hitra odzivnosti

Razlika je predvsem v kvaliteti materialov, kvaliteten tisk in zelo hitra odzivnost saj vaše tekstilne etikete lahko prejmete v 24 urah. Pred naročilom bodite pozorni na te detajle, ki pa mnogokrat vplivajo tudi na ceno med nami in ostalimi ponudniki.

Razlika med materiali

Za pridobitev certifikata Oeko-Tex Standard 100 je tkanina testirana in certificirana, da ne vsebuje škodljivih vsebnosti več kot 100 snovi za katere je znano, da škodujejo zdravju ljudi ali živalim.

[ NA VOLJO ]

MATERIALI S CERTIFIKATOM

Poliester Taffeta bele barve Oeko Tex Standard Class 1

Značilen svetel lesk, mehak. Zaradi njegove "mehkobe" se material pri hladnem razrezu niti.

Poliester Taffeta bele mat barve Oeko Tex Standard Class 1

Mat barva skorajda prosojna. Zelo eleganten material, mehak, ki se ne niti. Možnost barvnega tiska.

Poliester saten bele barve Oeko Tex Standard Class 1

Ni tako izrazito "svetleč".

Cotton HD Coated natur barve Oeko Tex Standard Class 1

Za skorajda vse vrste materialov z oznako "coated" pomeni, da so materiali zelo kvalitetni in odporni (pranje, likanje, ...). Material se pri odrezu ne niti in je prijeten na otip. Možnosti barvnega tiska na ta material so skorajda neomejene.

Cotton HD Coated natur/bež barve Oeko Tex Standard Class 1

Za skorajda vse vrste materialov z oznako "coated" pomeni, da so materiali zelo kvalitetni in odporni (pranje, likanje, ...). Material se pri odrezu ne niti in je prijeten na otip, malenkost "trši" kot saten. Možnosti barvnega tiska na ta material so skorajda neomejene.