Kako naročiti tekstilne etikete?

POMOČ PRI NAROČILU

V kolikor že imate pripravljen dizajn vaše etikete ter velikost preprosto pošljite na email naslov info@tekstilne-etikete.si

Pregledamo Vaš dizajn in Vam predlagamo morebitne popravke.

Vi sporočite kaj želite na vaši etiketi, velikost, barvo, material, vaš logo,… in pošljite na email naslov info@tekstilne-etikete.si ali nas pokličite +386 (0)41 577 561

Naši sodelavci Vam bodo brezplačno ter neobvezujoče do nakupa uredili osnovni izgled etikete in poslali v predogled.

Za boljšo kakovost tiska priporočamo, da nam pošljete vaš dizajn v vektorski obliki. Dizajn lahko pošljete tudi v formatu .pdf ali .jpg (.jpg vsaj 200 dpi). V kolikor ta možnost ni mogoča Vam bodo naši sodelavci pomagali urediti.

Tekstilne etikete lahko naročite v velikih serijah za tekstilna podjetja kot tudi v majhnih serijah za hobi obrtnike. Koliko bi jih želeli? Pišite na info@tekstilne-etikete.si

Tekstilne etikete je možno razrezati za doplačilo tudi na vašo željeno mero.  Etikete lahko naročite tudi na kolutu in jih kasneje, ko jih potrebujete odrežete sami.

 

Lahko. Pred končno izdelavo brezplačno oblikujemo etiketo in Vam jo pošljemo v predogled na Vaš email naslov.

 

Vaš izgled tekstilne etikete oz. vzorec Vam uredimo po plačilu ponudbe – predračuna. Znesek je odvisen od velikosti in načina priprave izdelave vaše etikete. V paketu prejmete 5 kosov vzorčnih etiket.

 

PLAČILO-ROK IZDELAVE

Žal ne. Spletno trgovino oz. nakup po spletu smo zaenkrat opustili, ker so vaše želje po izdelavi tekstilnih etiket zelo različne, specifične, odvisne od vsakega posameznika posebej.

Vsaka etiketa je personalizirana in je posebej izdelana samo za vaše potrebe.

Cene tekstilnih etiket so zelo različne in odvisne od veliko dejavnikov ter procesa izdelave. Na ceno vpliva velikost etikete, materiali, proces izdelave (barvne, vezene, ..) ter količina naročila tekstilnih etiket.

 

Plačilo tekstilnih etiket je samo po poslani ponudbi oz. predračunu, ki Vam ga pošljemo na vaš email naslov. Pri plačilu predračuna ali računa se prosimo sklicujte na številko predračuna oz. ponudbe (primer 1505-04-2022).

Da bomo lahko hitreje obdelali vaše naročilo, prosimo pošljite potrdilo o plačilu na naš email naslov – info@tekstilne-etikete.si

Po prejetem plačilu ali potrdilu o plačilu predračuna gredo vaše etikete v izdelavo. Rok izdelave je 24 ur v kolikor je material na zalogi. Ko oddamo na pošto pošljemo obvestilo na Vaš email naslov.

Vsako naročilo skrbno zapakiramo. Tako so tudi vaše tekstilne etikete skrbno spravljene v unikatnem ovitku. Tekstilne etikete pošljemo preko pošte Slovenije. Strošek poštnine je po ceniku pošte Slovenije in znaša cca. 3,80€.

Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem na naslovu Veliki Vrh 2j, 3327 Šmartno ob Paki.

 

Še vedno potrebujete pomoč?

Pišite nam na info@tekstilne-etikete ali nas pokličite na +386 (0) 41 577 561

Game bài đổi thưởng
Link with us

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart